maandag 22 oktober 2012

BEAUTY // EVENT // REPORT || De hairextensions specialist van Nederland Beauty by Roos
(Dutchies only)

Vorige week woensdag vond de opening plaats van alweer het vijfde filiaal van Beauty by Roos in Amsterdam. Sinds 2007 is Beauty by Roos de grootste hairextension specialist van Nederland, die ervoor zorgt dat je de salon altijd verlaat met mooi haar. Met een enorme voorraad van Great Lengths hairextensions in allerlei kleuren en lengtes kan iedere klant vrijwel direct worden geholpen.

Behandeling
Voorheen moest ik bij hair extensions altijd denken aan de hairextensions gone wrong van Britney Spears. Maar sinds ik de hairextensions heb gezien van Beauty by Roos is dat beeld weg. Je ziet ze niet zitten en je kunt het echte haar niet onderscheiden van de extensions. Je kunt duidelijk merken dat kwaliteit hoog in het vaandel staat! Voor iedere behandeling wordt er samen met een expert het passende merk, de juiste structuur en kleur van de hairextensions geselecteerd. Met de Great Lengths van Ultra Sonic worden de hairextensions op een veilige en gezonde manier aan het haar verbonden, zodat het haar niet beschadigt. Tevens wordt de kwaliteit gegarandeerd door drie maanden garantie te geven op de gezette hairextensions. Een win-win situatie! 

De hairextensions worden gezet met de Great Lengths van Ultra Sonic  
De gezette hairextensions
Het resultaat! Je ziet er niets van! 

Mogelijkheden
Met de hairextensions van Beauty by Roos kun je kiezen voor meer volume, haarverlenging en kleuraccenten. Je kunt natuurlijk ook een combinatie van deze drie doen. Met meer volume wordt het haar met de hairextensions zichtbaar voller gemaakt, maar behoud je wel de lengte van je haar. Met haarverlenging kun je ervoor kiezen om je haar binnen een paar uur te laten groeien. De hairextensions zijn er vanaf 30 cm, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor 40, 50 of 60 cm. De hairstylisten staan uiteraard voor je klaar om je te helpen bij je keuze. Tot slot kun je ook verschillende kleuraccenten toepassen. Zo kun je bijvoorbeeld je highlights in je eigen haar laten doorlopen in je extentions, maar je kunt ook kiezen voor een totaal andere kleur voor een rock  & roll look! 


Abonnement 
In 2009 kwam Beauty by Roos met een uniek hairextensions abonnement, waarmee je de hairextensions in drie of twaalf termijnen kan betalen. Het uithalen en het plaatsen van nieuwe hairextensions is bij dit abonnement inbegrepen. Zo kun je gedurende lange tijd genieten van je mooie coupe. 
    
    Great Lengths 
Great Lengths is de specialist op het gebied van hair extensions. Zij zijn wereldwijd marktleider en zij voorzien dan ook Hollywood en Bekend Nederland van prachtige lange manen. Tevens riep Great Lengths Beauty by Roos in zowel 2011 als 2012 uit tot de beste Great Lengths salon van Nederland. Je bent dus in handen van de beste! 

Amsterdam
Na het grote succes van de eerste salon in Hengelo en daarna Amersfoort, Den Bosch en Den Haag is dan ein-de-lijk Amsterdam aan de beurt! Gevestigd aan de Ceintuurbaan in Amsterdam Oud-Zuid is het de perfecte plek om Amsterdam te veroveren. 
Neem snel een kijkje bij de nieuwe salon in Amsterdam of kijk op hun site www.beautybyroos.nl voor de salon het dichtst bij jou in de buurt. Je kunt ze uiteraard ook vinden op FacebookTwitter en Youtube

Beauty by Roos
Ceintuurbaan 418, Amsterdam


Geen opmerkingen:

Een reactie posten